Skórki Ziemniaczane Marki Daisy

Skórki Ziemniaczane Marki Daisy
Skórki ziemniaczane marki Daisy mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. 123 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka boczku, ser cheddar, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Spróbuj Czajnik marki chipsy Rodzaj pikniku, Zapiekana zupa ziemniaczana z chrupiącymi, smażonymi skórkami ziemniaków, oraz Dwukrotnie pieczone Skórki ze słodkich ziemniaków z orzechami pekan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko posmarować zewnętrzną część ziemniaków, pokroić małą szczelinę na górze i piec w temperaturze 425 stopni przez 45 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Odstawić, aż ostygnie na tyle, aby obsłużyć (około 15 minut).
3
Ziemniaki pokroić na pół wzdłuż i zgarnąć gotowane ziemniaki, pozostawiając bardzo cienką warstwę ziemniaka. (Ugotowane ziemniaki zachowaj na puree ziemniaczane lub placki ziemniaczane.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Salsa Kupowana W Sklepie, Do PodaniaSalsa Kupowana W Sklepie, Do Podania
ZiemniakZiemniak
4
Na zewnątrz i wewnątrz skór posmarować roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
5
Posypać wnętrze przyprawioną solą i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Sól SezonowanaSól Sezonowana
6
Umieścić na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Piec przez 8 minut lub do chrupkości i bąbelków. Napełnij każdy serem Cheddar i boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Piec 3 minuty lub aż ser się rozpuści. Top z odrobiną kwaśnej śmietany i posypać szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
SerSer
SzczypiorekSzczypiorek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn