Skorupiaki Arbuz Ceviche

Skorupiaki Arbuz Ceviche
Skorupiaki arbuz Ceviche jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 75 kalorii, 9g białka, oraz 1g tłuszczu. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubiło to Południowoamerykańskie danie. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, imbir, krewetki w skorupce, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 70%. Spróbuj Skorupiaki Arbuz Ceviche, Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, oraz Don Ceviche {} i Ceviche Peruwiańska Kuchnia książka kucharska {giveaway} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ostrym nożem do parkowania obrać skórkę i biały rdzeń z pomarańczy, a następnie odciąć segmenty wolne od błon. Posiekać tyle segmentów do pomiaru 1/4 szklanki. W dużej misce wymieszać posiekaną pomarańczę, sok pomarańczowy, sok z limonki, arbuz, imbir, cebulę, jalapeño (do smaku) i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
ArbuzArbuz
ImbirImbir
PomarańczowyPomarańczowy
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Doprowadzić 1-quart rondel trzy czwarte pełne osolonej wody do wrzenia, a następnie dodać przegrzebki. Zmniejszyć ogień do gołej gotować i gotować przegrzebki aż tylko gotowane przez, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Przełożyć łyżką szczelinową do miski z lodem i zimną wodą, aby przestać gotować. Powrót wody w rondlu do wrzenia i kłusować krewetki w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
WodaWoda
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Krewetki spuścić w durszlaku i przenieść do miski lodu i zimnej wody, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
WodaWoda
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Spuścić przegrzebki i krewetki dobrze i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
KrewetkiKrewetki
6
Dodaj przegrzebki, krewetki, homar, i mięta do mieszanki arbuza i wrzucić do połączenia, a następnie doprawić solą. Schłodzić ceviche, pod przykryciem, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ArbuzArbuz
PrzegrzebkiPrzegrzebki
HomarHomar
KrewetkiKrewetki
MiętaMięta
SólSól
7
Przyciąć i oddzielne liście sałaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
8
Podawać ceviche z liśćmi sałaty na boku (użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść ceviche do sałaty).
Składniki, których będziesz potrzebować
SałataSałata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
1
* Ceviche można schłodzić do 3 godzin.
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn