Skillet Cabbage Rolls

Skillet Cabbage Rolls
Gołąbki z patelni mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na danie główne. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 442 kalorie, 26g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Przepis ten służy 4. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 29% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką pieprz, kapustę, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłka jako deser. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Z łyżką wynik 64% to danie jest solidne. Podobne przepisy są Lazy Cabbage Rolls Skillet, Zapiekanka z kapusty - przygotowanie gołąbków może zająć trochę czasu, po co poświęcać ten smak, oraz Zapiekanka Wołowa Z Kapusty (Leniwe Gołąbki) - Bezmleczna.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku gotuj kapustę we wrzącej wodzie przez 2-3 minuty lub tylko do momentu, aż liście odpadną z głowy. Odstawić 12 dużych liści na bułki (pozostałą kapustę schłodzić do innego użycia).
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
RolkaRolka
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Wytnij grubą żyłę od dołu każdego zarezerwowanego liścia, wykonując cięcie w kształcie litery V.
3
W dużej misce połączyć wołowinę, ryż, jajko, cebulę, sól, tymianek i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
CebulaCebula
TymianekTymianek
WołowinaWołowina
RyżRyż
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Umieść 1/4 szklanki mieszanki mięsnej na każdym liściu kapusty; nakładaj na siebie cięte końce liści. Złożyć po bokach. Zaczynając od ciętego końca, zwinąć całkowicie, aby zamknąć nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
MięsoMięso
RolkaRolka
5
Ułóż gołąbki, szew w dół, na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Połączyć sos pomidorowy, brązowy cukier i sok z cytryny; zalać roladkami. Przykryj i gotuj na średnim ogniu przez 1 godzinę lub do miękkości kapusty, a termometr do mięsa odczyta 160°. Gotować 5 minut dłużej lub aż sos osiągnie pożądaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
KapustaKapusta
RolkaRolka
SOSSOS
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn