Sizzling Asian Beef Stir-Fry
Skwiercząca Azjatycka wołowina Stir-Fry może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,37 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Jeśli masz cebulę, stek z polędwicy wołowej, różyczki brokułów i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 13 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Mongolska Wołowina Stir-Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Wołowina i kapusta Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzuć stek z 1 łyżką. opatrunku.
Odstawić 5 min. do marynowania.
Stek smażyć na rozgrzanym oleju w dużym nieprzywierającym woku na dużym ogniu 2 min. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich.
Dodać warzywa; podsmażyć dodatkowo 4 min. albo dopóki stek nie zostanie ugotowany.
Dodaj pozostały dressing; gotuj na wolnym ogniu 2 min., mieszając od czasu do czasu.