Shortcut Nutter Butter® - Bananowy Pudding
Przepis na Nutter Butter ® - bananowy Pudding może zaspokoić Twoje pragnienie w ok. 35 minut. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 516 kalorii, 15g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz śmietanę, mleko, ciasteczka z masłem orzechowym i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Nutter Butter® - Bananowy Pudding, Masło orzechowe budyń bananowy od podstaw, oraz Bananowy Pudding Trifle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce 3 szklanki mleka i wanilii w dużej misce; dodać wanilię instant pudding mix. Ubić mikserem elektrycznym ze średnią prędkością 2 minuty lub do zgęstnienia; odstawić 5 minut. Wymieszać z kwaśną śmietaną.
Napełnij dużą miskę lodem.
Umieścić miskę w lodzie, i odstawić, mieszając od czasu do czasu, 30 minut lub aż mieszanina jest dokładnie schłodzone.
Tymczasem pokroić banany w 1/4-calowe plastry. Podziel ciasteczka na trzecie.
Łyżka pół mieszanki budyniu do 3-qt. miska lub dzban. Na wierzchu banany i ciasteczka. Łyżka pozostałej mieszanki budyniowej nad bananami i ciastkami. Top z bitą polewą. Przykryć i schłodzić 2 do 24 godzin.
Dekorować, w razie potrzeby.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy ciasteczek Nabisco Nutter Butter Sandwich. W przypadku fotografii podzieliliśmy mieszaninę między 2 (1 1/2 - do 2-qt.) dzbany o szerokich ustach.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy puddingu waniliowego z galaretką i nadzieniem na ciasto oraz Cool Whip Extra Creamy.