Sezamowo-Sojowe Klopsiki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj klopsików sezamowo-sojowych. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 348 kalorii, 22g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.44 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka ząbków czosnku, pasta chile, polędwica mielona i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sos Sojowo-Sezamowy, Szparagi sezamowe z sosem sojowo-czosnkowym Aioli, oraz Sezamowo-Sojowe Klopsiki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w dużej misce.
Dodać wołowinę; delikatnie wymieszać, aby połączyć. Wilgotnymi rękami uformuj mieszaninę wołowiny na 20 (1 1/2 cala) klopsików.
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na średnim ogniu.
Dodaj połowę klopsiki do patelni; gotować 4 protokół, obracając się do brązowych klopsiki ze wszystkich stron. Ułóż rumiane klopsiki w jednej warstwie na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania. Powtórz procedurę z pozostałymi klopsikami.
Pieczemy klopsiki w temperaturze 400 przez 7 minut lub do momentu zakończenia.