Sezamowe Kaboby Wieprzowe
Sezamowa wieprzowina Kabobs to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 27g białka, 6G tłuszczu i w sumie 207 kalorii. Ten przepis służy 6. Za 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Jeśli masz pod ręką sos sojowy, czosnek, sezam i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżką wynik 55%, to danie jest dobre. Podobne przepisy obejmują Kaboby Z Kurczaka Sezamowego, Kaboby Z Kurczaka Sezamowego, oraz Kobe Sesame Steak Kabobs.
Instrukcje
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz pierwsze osiem składników.
Pokrój wieprzowinę na 1/4 cala. grube plastry; Dodaj do marynaty. Uszczelnij worek i obróć, aby pokryć; przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę.
Odcedź i wyrzuć marynatę.
Na każdym z sześciu długich metalowych lub namoczonych drewnianych szpikulców nitka wołowa. Zwilż ręcznik papierowy olejem spożywczym; używając szczypiec z długim uchwytem, lekko posmaruj ruszt grillowy. Grill, pod przykryciem, na średnim ogniu lub podsmaż 4 cale. od ognia przez 9-12 minut lub do miękkości mięsa, obracając raz.