Serowe włoskie tortellini
Przepis Serowe włoskie tortellini można przygotować w około 8 godzin i 30 minut . Z tego przepisu składa się 6 porcji zawierających 499 kalorii , 27 g białka i 31 g tłuszczu każda. Za 2,12 USD za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. Wiele osób przygotowało ten przepis i 424 stwierdziły, że był strzałem w dziesiątkę. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz pod ręką grzyby, ser mozzarella, tortellini serowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 64% , to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak włoskie serowe tortellini zapiekane w ziołach , serowe włoskie tortellini w powolnej kuchence i serowe włoskie tortellini w powolnej kuchence .
Instrukcje
Na dużej patelni rozdrobnij mieloną wołowinę i włoską kiełbasę. Smażyć na średnim ogniu, aż się zrumieni.
Połącz mielone mięso, sos marinara, grzyby i pomidory w powolnej kuchence. Przykryj i gotuj na MAŁYM ogniu przez 7 do 8 godzin.
Wymieszaj tortellini i posyp mozzarellą i serem Cheddar na wierzchu. Przykryj i gotuj przez kolejne 15 minut na poziomie LOW lub do momentu, aż tortellini będzie miękkie.