Sernik z pomarańczą i granatem
Przepis sernik pomarańczowo-granatowy można zrobić w około 20 minut. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.51 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 476 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz podwójną śmietanę, masło, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przepis ten zachwycił 263 osoby. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Sernik z kwiatem pomarańczy z sosem Malinowo-granatowym, Sernik Z Granatów, oraz Sernik Z Granatów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kruszyć herbatniki z grubsza albo umieścić je w plastikowej torbie na żywność i zmiażdżyć wałkiem do ciasta, lub whizz je w maszynce do grubych okruchów.
Przełożyć do miski, wymieszać z roztopionym masłem i przełożyć do 23cm sprężyny. Używając palców lub tylnej części łyżki, naciśnij równomiernie mieszankę herbatników, aby utworzyć podstawę. Schłodzić do zestawu, około 30 min.
Do miski włóż miękki ser, skórkę, mleko i cukier puder i zmiksuj mikserem na gładką masę.
Dodać śmietanę i ubijać aż do uzyskania konsystencji gęstego kremu.
Wlać nadzienie na podstawę biszkoptową i równomiernie rozprowadzić. Powrót do lodówki i schłodzić, aż Zestaw, co najmniej 4 godziny lub na noc.
Aby służyć, top z segmentami pomarańczowymi i rozsypać na pestkach granatu.