Sernik Jagodowy Gładki
Ten przepis służy 35 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Jeśli masz bitą śmietanę, serek philadelphia, truskawki w syropie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 35 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Sernik Truskawkowy Gładki, Fan Favorite Triple Berry Cheesecake Cupcakes with Sour Cream Glaze, Mixed Berry Compot, Fresh bit Cream, Graham Cracker Crust, oraz Berry Berry Sernik Jagodowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Okruchy wymieszać, 3 łyżki. cukier i masło; naciśnij mocno na dnie 9-calowej patelni springform.
Posypać żelatynę wodą w małym rondlu; odstawić 1 min. Gotować na małym ogniu 3 min. lub do całkowitego rozpuszczenia żelatyny, stale mieszając; odstawić. Beat twarogu i 1/2 szklanki cukru w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Truskawki odcedzić, zastrzegając płyn; odstawić truskawki do późniejszego użycia.
Dodaj reserved truskawkowy płyn do żelatyny wraz z mlekiem; mieszaj do dobrze wymieszanego. Stopniowo dodawać do mieszaniny serów śmietankowych, mieszając, aż dobrze wymieszane.
Przechowywać w lodówce, aż lekko zgęstnieje. Delikatnie wymieszać z bitą śmietaną i truskawkami; zalać skórką. Przechowywać w lodówce kilka godzin lub do firmy. Resztki sernika przechowywać w lodówce.