Sernik z potrójną czekoladą Snickers ™ wymaga mniej więcej 4 godziny i 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 559 kalorii. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jeśli masz batony, cukier granulowany, lody z mlecznej czekolady i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sernik Czekoladowy Potrójny, Sernik Potrójnie Czekoladowy, oraz Sernik Czekoladowy Potrójny.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 177°. w ungreased 9-calowy springform patelni, wymieszać okruchy ciastek i cukier granulowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Opcjonalnie Pocałunki Z Bitą śmietaną I Miniaturowymi Czekoladami
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Mżawka roztopione masło na mieszaninie; wrzucić widelcem, aż dobrze połączone. Mocno naciśnij mieszaninę na dole i 2 cale w górę strony patelni, aby utworzyć skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Każdy batonik przeciąć na pół wzdłuż; każdą połowę pokroić na 8 kawałków. Odstawić. W dużej misce, beat twarogu i brązowego cukru z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż puszyste. Ubić w śmietanie, wanilii i jaj, aż będzie gładka, skrobanie w dół boki miski raz. Wymieszać kawałki cukierków.
Piec 1 1/4 godziny lub aż nóż włożony lekko off centrum wychodzi czysty (centrum będzie lekko jiggly). Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos