Stek z Salisbury, puree ziemniaczane i groszek
Stek Salisbury, puree ziemniaczane i groszek może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 347 kalorii, 8G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Mieszanka pieprzu, soli przyprawionej lawry ' ego, pół na pół i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Stek Salisbury z puree ziemniaczanym, Puree ziemniaczane z groszkiem i miętą, oraz Puree Ziemniaczane Z Groszkiem I Szalotką.
Instrukcje
Obrać i pokroić ziemniaki na kawałki, które są na ogół tej samej wielkości. Przynieś duży garnek z wodą na wolnym ogniu i dodaj ziemniaki. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 30 do 35 minut. Po ugotowaniu widelec powinien łatwo wsunąć się w ziemniaki bez oporu, a ziemniaki powinny prawie, ale nie całkowicie, rozpadać się.
Odcedzić ziemniaki w dużym durszlaku. Gdy ziemniaki zakończą opróżnianie, włóż je z powrotem do suchego garnka i połóż garnek na piecu. Rozgnieść ziemniaki na małym ogniu, umożliwiając ucieczkę całej pary, przed dodaniem wszystkich innych składników.Wyłącz kuchenkę i dodaj 1 patyczek masła, pakiet 8 uncji twarogu i około szklanki pół na pół. Mash, mash, mash! Następnie dodaj około łyżeczki soli przyprawowej Lawrys i łyżeczkę czarnego pieprzu.Dobrze wymieszać i umieścić w średniej wielkości naczyniu do pieczenia. Wrzucić kilka klepnięć masła na wierzch ziemniaków i umieścić je w 350-stopniowym piekarniku i podgrzewać, aż masło się stopi i ziemniaki są rozgrzane. Uwaga: przygotowując to danie dzień lub dwa wcześniej, wyjmij je z lodówki około 2 do 3 godzin przed podaniem.
Piec w 350-stopniowym piekarniku przez około 20 do 30 minut lub do czasu rozgrzania.