Sernik Cappuccino
Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 182 kalorie, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, jajka, zimną bitą polewę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Sernik Cappuccino, Sernik Cappuccino, oraz Ciasto Sernikowe Cappuccino.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Wymieszaj orzechy, masło i 2 łyżki. cukier; naciśnij na dno 9-calowej patelni springform.
Piec 10 min. Tymczasem rozpuszczamy kawę rozpuszczalną z cynamonem we wrzącej wodzie.
Wyjąć skórkę z piekarnika. Zwiększ temperaturę piekarnika do 232°. Beat twarogu, 1 szklanka cukru i mąki z mikserem, aż dobrze wymieszane.
Dodać jajka, 1 na raz, mieszając na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania. Zmiksować na kwaśną śmietanę. Stopniowo ubić w kawie; zalać skórką.
Piec 10 min. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 121°.
Piec 1 godzinę lub aż środek jest prawie ustawiony. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem obręczy. Przechowywać w lodówce 4 godziny. Top z dollops z Cool WHIP.
W razie potrzeby udekoruj posypką dodatkowego cynamonu.