Sernik brzoskwiniowy Melba
Sernik brzoskwiniowy Melba trwa około 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 572 kalorie. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food wymaga masła, chrupiących herbatników, podwójnej śmietany i ekstraktu z wanilii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 229 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 50%. Spróbuj Sernik Brzoskwiniowy Melba, Brzoskwiniowa Melba, oraz Brzoskwiniowa Melba dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia podstawy i boki 20cm luźne dno lub springform cyny z pieczenia pergaminu używać smug masła, aby pomóc papieru pobyt w miejscu wokół boków.
Ciastka włożyć do plastikowej torebki z żywnością i zmiażdżyć na okruchy za pomocą wałka do ciasta, a następnie dokładnie wymieszać z roztopionym masłem. Włóż do przygotowanej puszki i mocno dociśnij, aby stworzyć równomierną podstawę. Schłodzić podczas przygotowywania nadzienia.
W misce umieścić miękki ser, cukier puder i wanilię, a następnie ubić mikserem elektrycznym, aż będzie gładka. Wlać śmietanę i dalej ubijać, aż mieszanina się połączy. Rozsypać ponad 100 g malin i połowę kawałków brzoskwini. Za pomocą szpatułki, złożyć z zaledwie kilku fałd jak złożyć sernik theyll falować przez więcej.
Mieszankę kremu łyżka na bazie biszkoptów, pracy od krawędzi do wewnątrz. Wierzch sernika wygładzić z tyłu łyżką deserową lub łopatką. Odstawić do lodówki na noc.
W robocie kuchennym 250 g pozostałych malin przecedzić, wymieszać z 1 łyżeczką nasion, jeśli chcesz i osłodzić do smaku cukrem pudrem.
Dodaj wystarczającą ilość wody lub soku brzoskwiniowego w puszkach, aby był pikantny i schłodzić do podania.
Doprowadzić sernik do temperatury pokojowej około 30 min przed podaniem. Jeśli używasz puszki o luźnym dnie, odkręć ją, umieszczając na puszce, a następnie stopniowo ściągaj boki puszki. Wsuń sernik na talerz, usuwając papier podszewkowy i podstawę. Pozostałe kawałki malin i brzoskwini rozsypać na serniku, posmarować sosem, a resztę podawać razem.