Ser Kozi Z Marynowaną Pieczoną Papryką
Kozi ser z marynowaną pieczoną papryką to Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,79 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka papryki, papryki, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Marynowana pieczona papryka, oliwki i ser, Szpinak z pieczoną czerwoną papryką i kozim serem, oraz Kozi ser Crostini z Pesto i pieczoną czerwoną papryką.
Instrukcje
Papryka grillowa, bez pokrywy grilla, na średnim ogniu (350 do 400), często obracając się, 5 do 7 minut lub do momentu, gdy papryka wygląda na pęcherze.
Umieść paprykę w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; zamknij i odstaw 10 minut, aby poluzować Skórki. Paprykę obrać; usunąć i wyrzucić nasiona. Posiekaj paprykę.
Połączyć paprykę, olej, ocet, i czosnek; przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin.
Podawać na kozim serie z kromkami chleba.