Ser Kozi-Pesto Crostini
Kozi ser-Pesto Crostini może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten wegetariański przepis służy 20 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać chleb bagietka, pesto, oliwki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Kozi ser Crostini z Pesto i pieczoną czerwoną papryką, Figi I Kozi Ser Crostini, oraz Crostini z serem figowym i kozim.
Instrukcje
Pokroić bagietkę na 28 (1/2-cala grubości) plastry i umieścić na lekko nasmarowanej blasze do pieczenia.
Po 1 stronie każdej kromki chleba posmarować warstwą pesto i koziego sera. Górna połowa kromek chleba z suszonymi na słońcu paseczkami pomidorów, a pozostała połowa z pokrojonymi oliwkami.
Piec w temperaturze 375 przez 5 minut.