Scotch Woodcock (kremowa jajecznica i anchois na grzance)
Scotch Woodcock (kremowa jajecznica i anchois na grzance) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 1,19 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 331 kalorii, 19g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 55 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką śmietanę, jajka, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zabawne kubki tostowe wypełnione kremową jajecznicą i jarmużem, Puszysta jajecznica i plastry awokado na grzankach, oraz Jajecznica, Awokado I Wędzony Łosoś Na Grzance.
Instrukcje
Masło ciepła w dużej patelni non stick na średnim ogniu. Po rozpuszczeniu masła dodać jajka i zmniejszyć ogień do minimum. Używając gumowej szpatułki, stale mieszaj jajka, dopóki nie ustawią. Powinny mieć luźną, kremową konsystencję. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Jajka podzielić na tosty, a następnie ułożyć trzy kawałki anchois.
W razie potrzeby udekorować szczypiorkiem i podawać natychmiast.