Schłodzona Żółta zupa z dyni i porów z kolendrą i cytrynowym Crème Fraîche

Schłodzona Żółta zupa z dyni i porów z kolendrą i cytrynowym Crème Fraîche
Schłodzona Żółta zupa z dyni i Pora z kolendrą i cytrynowym Crème Fraîche to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis od Epicurious ma 36 fanów. Mieszanka bulionu warzywnego, crème fraîche, pora i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Zupa Zimowa z dyni, porem i jabłkami z Cider Crème Fraîche, Zupa Grzybowo-Porowo-grochowa z kremem cytrynowo-imbirowym Fraiche, oraz Zupa ziemniaczana, zielona kapusta i Por z cytrynowym Crème Fraîche.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj por i kolendrę i gotuj, aż będzie prawie miękka, często mieszając, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
PorPor
3
Dodać squash; posypać solą i pieprzem i smażyć, aż squash zacznie mięknąć, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
4
Dodaj bulion. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 10 protokół. Pracując partiami, zupa puree w blenderze, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
BulionBulion
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Przełożyć do miski i schłodzić do ostygnięcia, około 3 godzin. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
W małej miseczce ubić Creme fraîche i startą skórkę z cytryny. Zupę podzielić na miseczki, skropić cytrynowym crème fraîche i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
CytrynaCytryna
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Jedna porcja zawiera: 118,97 kalorii (kcal), 62,1% kalorii z tłuszczu,
8
Self
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn