Schłodzona Zupa Arbuzowa

Schłodzona Zupa Arbuzowa
Schłodzona zupa arbuzowa to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Ten przepis służy 4 i kosztuje 43 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Udaj się do sklepu i odbierz sok jabłkowy, sok z limonki, kostki arbuza i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 42%. Spróbuj Schłodzona Zupa Arbuzowa, Schłodzona Arbuzowa Sałatka Feta, oraz Schłodzona Zupa Grochowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Proces pierwszych 5 składników i miodu, w razie potrzeby, w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka, zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Podawać w pojedynczych miseczkach z odrobiną jogurtu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JogurtJogurt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn