Schab z jagnięciny kasztanowej ze słodką marmoladą cebulową
Schab z jagnięciny kasztanowej ze słodką marmoladą cebulową to hor d ' oeuvre, który serwuje 36. Za 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 6G tłuszczu i w sumie 157 kalorii. Ten przepis z Foodnetwork wymaga musztardy, proszku do pieczenia, puree z kasztanów i soli. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 15 minut. Z łyżką wynik 23%, to danie nie jest tak wybitne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Marmolada Pomidorowo-Cebulowa, Frytki Em ' S Polenta z marmoladą pomidorowo-słodko-cebulową, oraz Steki z melanżem pieprzowym i słodką marmoladą cebulową.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Wymieszaj mąkę, cukier, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól, masło, maślankę i jajko. Ugniataj lekko i podziel na 4 porcje, formując każdą W krążek.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
3
Umieść 4 krążki na lekko natłuszczonej blasze do pieczenia i piecz, aż wykałaczka włożona na środek wyjdzie czysta, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Wyraźny Aromat Masła
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Ostudzić na patelni przez 10 minut, a następnie całkowicie ostudzić na stojaku.;
Dodaj cebulę i curry w proszku i pozwól cebuli powoli karmelizować, około 30 minut. Dodaj złote rodzynki i dodaj ocet. Gotuj przez około 5 minut, przykryj, zdejmij z ognia i odstaw na odpoczynek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote Rodzynki
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
20 Cienkich Plastrów Cukinii
7
Wróć do Crostini: podziel bochenki otwarte jak bułkę z hamburgerami. Za pomocą 1-calowego noża do kółek pokrój chleb na krążki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Hamburgerowa
Crostini
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
8
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
9
Rozgrzej olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Umieść w formie do pieczenia i wykończ w piekarniku do temperatury wewnętrznej 140 stopni F, mierzonej termometrem z natychmiastowym odczytem lub według własnych upodobań.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
13
Odstaw na 5 minut, a następnie pokrój w dyski o grubości 1/4 cala.
14
Tosty crostini rund, top z plasterkiem schabu jagnięcego i top z marmoladą cebulową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Schab Jagnięcy
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Crostini
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3/4 Szklanki Jumbo Zielonych Oliwek Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Brut Laurent-Perrier z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut L-P jest wzorcem dla stylu domu Laurenta-Perriera. Ostry, świeży i elegancki, Brut L-P odzwierciedla podstawową esencję naszych szampanów.Kolor ma bladozłoty odcień, z drobnymi i trwałymi bąbelkami. Nos jest świeży i delikatny, wykazuje dobrą złożoność z nutą cytrusów i białych owoców. Lekki styl Brut L-P doprowadził do tego, że szampan stał się idealnym napojem aperitifowym. Idealna równowaga, chrupkość smaków i Finezja sprawiają, że jest idealnym towarzyszem dla ryb, drobiu i białego mięsa.