Schab z jagnięciny kasztanowej ze słodką marmoladą cebulową

Schab z jagnięciny kasztanowej ze słodką marmoladą cebulową
Schab z jagnięciny kasztanowej ze słodką marmoladą cebulową to hor d ' oeuvre, który serwuje 36. Za 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 6G tłuszczu i w sumie 157 kalorii. Ten przepis z Foodnetwork wymaga musztardy, proszku do pieczenia, puree z kasztanów i soli. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 15 minut. Z łyżką wynik 23%, to danie nie jest tak wybitne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Marmolada Pomidorowo-Cebulowa, Frytki Em ' S Polenta z marmoladą pomidorowo-słodko-cebulową, oraz Steki z melanżem pieprzowym i słodką marmoladą cebulową.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Wymieszaj mąkę, cukier, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól, masło, maślankę i jajko. Ugniataj lekko i podziel na 4 porcje, formując każdą W krążek.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
3
Umieść 4 krążki na lekko natłuszczonej blasze do pieczenia i piecz, aż wykałaczka włożona na środek wyjdzie czysta, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Ostudzić na patelni przez 10 minut, a następnie całkowicie ostudzić na stojaku.;
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Rozgrzej olej z pestek winogron na małym ogniu na średniej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Dodaj cebulę i curry w proszku i pozwól cebuli powoli karmelizować, około 30 minut. Dodaj złote rodzynki i dodaj ocet. Gotuj przez około 5 minut, przykryj, zdejmij z ognia i odstaw na odpoczynek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote RodzynkiZłote Rodzynki
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
7
Wróć do Crostini: podziel bochenki otwarte jak bułkę z hamburgerami. Za pomocą 1-calowego noża do kółek pokrój chleb na krążki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
CrostiniCrostini
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
8
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
9
Rozgrzej olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
10
Dopraw jagnięcinę solą i pieprzem i obsmaż jagnięcinę ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
11
Połącz puree z kasztanów i musztardę mieloną w małej misce i posmaruj jagnięcinę mieszanką. Następnie posmaruj zmielonym owsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda Mielona KamiennaMusztarda Mielona Kamienna
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Umieść w formie do pieczenia i wykończ w piekarniku do temperatury wewnętrznej 140 stopni F, mierzonej termometrem z natychmiastowym odczytem lub według własnych upodobań.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
13
Odstaw na 5 minut, a następnie pokrój w dyski o grubości 1/4 cala.
14
Tosty crostini rund, top z plasterkiem schabu jagnięcego i top z marmoladą cebulową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Schab JagnięcySchab Jagnięcy
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
CrostiniCrostini
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3/4 Szklanki Jumbo Zielonych Oliwek Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek3/4 Szklanki Jumbo Zielonych Oliwek Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek

Składniki

11 funt cukinii,świeżo mielony czarny papier do smakuświeżo mielony czarny papier do smaku1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)pokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwiniepokrojone w plasterki obrane świeże lub mrożone brzoskwinie11 funt cukinii,O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki(1 kij) masło, zmiękczone(1 kij) masło, zmiękczone2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiOlej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)Olej roślinny (ilość zależy od sposobu gotowania)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipuree z kasztanów (takie jak Marron ' s sprzedawane w 15-uncjowym słoiku)puree z kasztanów (takie jak Marron ' s sprzedawane w 15-uncjowym słoiku)11 funt cukinii,Biała cebula, pokrojona w kostkęBiała cebula, pokrojona w kostkę12 łyżki świeżo wyciśniętej cytryny lub do smaku2 łyżki świeżo wyciśniętej cytryny lub do smaku9466 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkizłote rodzynkizłote rodzynki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)olej z pestek winogronolej z pestek winogron1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimielone płatki owsiane instantmielone płatki owsiane instant1kgsschab jagnięcyschab jagnięcy1(może być lub przeglądać)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych36Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)musztarda mielona Kamiennamusztarda mielona Kamienna596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata1Dużesłodka cebula (np. Vidalia), pokrojona w kostkęsłodka cebula (np. Vidalia), pokrojona w kostkę

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Brut Laurent-Perrier z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut L-P jest wzorcem dla stylu domu Laurenta-Perriera. Ostry, świeży i elegancki, Brut L-P odzwierciedla podstawową esencję naszych szampanów.Kolor ma bladozłoty odcień, z drobnymi i trwałymi bąbelkami. Nos jest świeży i delikatny, wykazuje dobrą złożoność z nutą cytrusów i białych owoców. Lekki styl Brut L-P doprowadził do tego, że szampan stał się idealnym napojem aperitifowym. Idealna równowaga, chrupkość smaków i Finezja sprawiają, że jest idealnym towarzyszem dla ryb, drobiu i białego mięsa.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia2
Magazyn