Penne z ricottą i miętą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Penne z Ricottanem i miętą. Jedna porcja zawiera 364 kalorie, 15g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pieprzu, sok z cytryny, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 61%. Podobne przepisy to Penne z grillowaną cukinią, ricottą Salata i miętą, Penne Z Groszkiem I Ricottą, oraz Penne z Ricottanem i zielenią.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 8 składników w dużej misce; odstawić.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić makaron w durszlaku nad miską, rezerwując 1/2 szklanki płynu do gotowania.
Dodać 1/2 szklanki płynu do gotowania do mieszaniny ricotta; mieszać, aż mieszanina jest dobrze wymieszane.
Dodać makaron do mieszaniny ricotta; wrzucić dobrze.