Schab wieprzowy ze szpinakiem i kiełbasą
Schab wieprzowy ze szpinakiem i kiełbasą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 401 kalorii, 46g białka, oraz 20g tłuszczu na porcję. Za $2.75 za porcję, ten przepis okładki 35% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 2 godziny i 20 minut. Jeśli masz pod ręką pietruszkę, jajko, pokrojone migdały i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pieprz, możesz podążać za tym daniem głównym z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Schab Nadziewany Wieprzowiną I Kiełbasą, Schab nadziewany szpinakiem, oraz Schab z nadzieniem szpinakowym dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°. W dużej misce połącz pierwsze siedem składników; wymieszaj 1/2 szklanki szpinaku i 1/2 łyżeczki tymianku. (Zachowaj pozostały szpinak do innego użytku.)
Dodaj kiełbasę; wymieszaj lekko, ale dokładnie.
Pokrój wzdłuż przez środek pieczeni wieprzowej do 1/2 cala. DNA. Otwórz pieczeń płasko; przykryj folią. Funt młotkiem do mięsa, aby lekko spłaszczyć.
Usuń plastik; rozłóż mieszankę kiełbasy na pieczeni. Zaczynając od dłuższego boku, zwiń styl galaretki; krawat na 2 cale. interwały z ciągiem kuchennym. Zabezpiecz końce wykałaczkami.
Umieść pieczeń na ruszcie w płytkiej brytfannie, szwem do dołu.
Posmaruj olejem; posyp pozostałym tymiankiem. Piecz 2 do 2-1 / 2 godzin lub do momentu, gdy termometr wskaże 160°.
Wyjmij pieczeń z piekarnika; namiot z folią.
Odstaw na 10 minut przed pokrojeniem.