Scarola e Fagioli (zupa z fasoli i fasoli)

Scarola e Fagioli (zupa z fasoli i fasoli)
Scarorolan e Fagioli (Escarole i zupa fasolowa) wymaga około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 4 porcje z 938 kalorii, 44g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 42% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Będzie hitem w Twoim Jesień wydarzenie. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Mieszanka soli i pieprzu, fasoli cannellini, parigiano reggiano i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 80%. Ten wynik jest wybitny. Podobne przepisy obejmują Eskarola Nadziewana (Scarola Ripiena), Pastan e Fagioli z Escarole, oraz Escarole i zupa fasolowa.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn