Sałatka ziemniaczana miodowo-musztardowa jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 220 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, pieprz, jajka ugotowane na twardo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Ziemniaczana Musztarda MIODOWA, Sałatka Ziemniaczana Musztarda MIODOWA, oraz Sałatka Ziemniaczana Pełnoziarnista Miód Musztarda dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ziemniaki umieścić w rondlu i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować przez 15-20 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Odcedzić i schłodzić.
3
Ziemniaki pokroić w ćwiartki; umieścić w dużej misce.