Sałatka z zielonej fasoli i faszerowanej oliwy

Sałatka z zielonej fasoli i faszerowanej oliwy
Zielona fasola i faszerowana Sałatka z oliwek wymaga około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Za $1.39 za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis od Allrecipes wymaga zielonej fasoli, sałaty, nadziewanych oliwek i cebuli. Działa dobrze jako dodatek. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 61%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sałatka z zielonej fasoli, fety i czarnej oliwy, Przepis na sałatkę z tuńczyka, oliwki, awokado i zielonej fasoli, oraz Sałatka z zielonej fasoli i penne z dressingiem pomidorowo-oliwkowym.

Instrukcje

1
Umieść zieloną fasolkę i cebulę w dużej zamykanej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
Wlej oliwki i płyn. Uszczelnij worek i marynuj co najmniej 1 godzinę, od czasu do czasu obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
3
Podawać na liściach sałaty i posypać kawałkami boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn