Sałatka z wędzonego pstrąga z jabłkami i orzechami pekan

Sałatka z wędzonego pstrąga z jabłkami i orzechami pekan
Sałatka z wędzonego pstrąga z jabłkami i pekanami to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 584 kalorie, 39g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 6,63 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Sprawdza się jako danie główne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sałatkę, chrzan, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać jabłko braeburn można śledzić to danie główne z Ciasto Karmelowo-Jabłkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z wędzonego pstrąga z jabłkami, koprem włoskim i kremowym sosem chrzanowym, Sałatka Escarole z jabłkami i orzechami pekan, oraz Sałatka Szpinakowa Z Jabłkami I Orzechami Pekan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrębki moczyć w wodzie 30 minut i dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
WodaWoda
2
Połącz sok z cytryny, chrzan i filety w dużej plastikowej torbie na suwak. Uszczelnić i marynować w lodówce 20 minut, obracając worek od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
3
Przygotuj grill do pośredniego grillowania, podgrzewając jedną stronę do niskiego poziomu i pozostawiając jedną stronę bez ciepła. Utrzymuj temperaturę na poziomie 200 do 22
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Ułożyć zrębki na rozgrzanych węglach.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
5
Umieść jednorazową patelnię z folii aluminiowej na nieogrzewanej stronie grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PatelniaPatelnia
6
Wlać 2 szklanki wody na patelni. Wieszak grillowy z natryskiem do gotowania; miejsce na grillu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PatelniaPatelnia
7
Wyjąć filety z worka; wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
8
Filety posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SólSól
9
Filety umieścić na stojaku grillowym nad patelnią foliową po stronie nieogrzewanej. Zamknij pokrywkę; gotuj 30 minut lub do łatwego płatkowania ryb przy testowaniu widelcem lub do pożądanego stopnia przydatności.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
10
Połącz pozostałe 1/4 łyżeczki soli, pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu, ocet, olej i chili w proszku, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
OcetOcet
PieprzPieprz
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
11
Połącz zielenie, jabłka i cebulę w dużej misce; skropić winegretem. Wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
ZieloniZieloni
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Usunąć skórę z filetów; wyrzucić skórę. Filety rozbić na kawałki; podawać na sałatce.
13
Posypać orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
OrzechyOrzechy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia34
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn