Wędzony pstrąg-Sałatka z korzenia selera jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 278 kalorii, 13g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $3.3 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pstrąga, korzeń selera, musztarda dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć gruszkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Gruszkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kremowa zupa z korzenia selera z wędzonym pstrągiem, Łosoś wędzony i seler korzeń Bisque, oraz Zapiekanka ziemniaczana i Selerowo-korzeniowa z wędzonym Plamiakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, wymieszać sok z cytryny, oliwa z oliwek, musztarda, i majonez, aż dobrze mieszane.