Sałatka Z Tuńczyka Jalapeno

Sałatka Z Tuńczyka Jalapeno
Sałatka z tuńczyka Jalapeno to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 266 kalorii, 17g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Mieszanka selera, majonezu, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Jalapeno Tuna Melt, Tuńczyk z kwaśną śmietaną Jalapeño, oraz Tuńczyk Z Pieczonym Sosem Tatarskim Jalapeño dla podobnych receptur.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. La Jota Howell Mountain Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
La Jota Howell Mountain Merlot
La Jota Howell Mountain Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 2019 La Jota Merlot 2016 obejmuje wszystko, co jest górskie Merlot ze strukturą, którą można rozkoszować. Nuty espresso, gorzkiej czekolady i tostów następują po dojrzałej jeżynie, mineralności i wadze na podniebieniu.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn