Sałatka z rukoli z gruszkami i gorgonzolą
Sałatka z rukoli z gruszkami i gorgonzolą może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,44 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 310 kalorii, 8G białka, oraz 17g tłuszczu. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz dressing z oliwą z oliwek i octem, glazurowane pekany, gorgonzolę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Endive z orzechami włoskimi, gruszkami i gorgonzolą, Posiekana sałatka z brukselki z gruszkami, gorgonzolą i ciepłym boczkiem Vinaigrette, oraz Sałatka Z Pomarańczy, Czerwonej Cebuli, Gorgonzolanu I Rukoli.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużej misce wymieszać 2 łyżki soku gruszkowego oraz sos z oliwy z oliwek i octu. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Dodać rukolę i wrzucić do herbu.
Podziel wystudzoną rukolę na 4 schłodzone talerze sałatkowe. Top każdej sałatki z 4 plastry gruszki, Gorgonzola, i pekan.