Sałatka z przegrzebków i rukoli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z przegrzebka i rukoli. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 20 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 26 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz rozdarte sałaty bibb, czosnek, szczelnie liście rukwi i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 31%. Spróbuj Sałatka Z Przegrzebków Cytrusowych, Południowo-Zachodnia Sałatka Z Przegrzebków, oraz Ciepła Sałatka Z Przegrzebków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płaszcz dużą patelnię żeliwną z natryskiem do gotowania; miejsce na dużym ogniu, aż do gorąca.
Dodaj przegrzebki; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Usuń przegrzebki z patelni; odstawić, i ogrzać.
Patelnia płaszcz z gotowania sprayu.
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj paski papryki i czosnek; saute 2 protokół lub do miękkości.
Dodaj vinaigrette i sok z cytryny, deglazing patelni przez skrobanie cząstek, które przylegają do dna. Gotować 1 minutę. Powrót przegrzebki na patelnię, i gotować, aż dokładnie ogrzane.
Sałatę i rukolę połączyć w dużej misce.
Dodaj mieszaninę przegrzebek do mieszaniny sałaty; wrzucić lekko.
Posypać 1/2 łyżeczki pieprzu.