Sałatka z prażonej kukurydzy i rzodkiewki z awokado-sos ziołowy
Sałatka z prażonej kukurydzy i rzodkiewki z awokado-sos ziołowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.56 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soku z limonki, rzodkiewki, sałaty bibb i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z prażonej kukurydzy i rzodkiewki z awokado-sos ziołowy, Sałatka z rzodkiewki z maślanką-sos ziołowy, oraz Sałatka z krewetek, Peanów i rzodkiewki z sosem ziołowo-jogurtowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pokrojone awokado i sok w małej misce; przykryć i przechowywać w lodówce. Przyciąć oba końce kolb kukurydzy, pozostawiając łuski z kukurydzy nienaruszone.
Umieść kukurydzę na blasze do pieczenia.
Piec w 450 przez 20 minut lub do miękkości. Super.
Usuń łuski z kukurydzy; szoruj jedwabie z kukurydzy.
Posiekać ziarna z kłosów kukurydzy; odrzucić kolby.
Zarezerwuj 4 całe liście sałaty. Posiekaj pozostałą sałatę, aby zmierzyć 4 szklanki.
Połącz posiekaną sałatę, mieszaninę awokado, kukurydzę i rzodkiewkę. Łyżka mieszanka sałaty do liści sałaty.
Podawać z sosem awokado-ziołowym.