Sałatka z pomidorami i czosnkiem
Sałatka z pomidorów i czosnku jest Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 376 kalorii. Na 3,61 zł / porcja, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz Perlini mozzarella, masło, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 40%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Jagnięcina Pesto Z Pieczonym Pomidorem I Sałatką Z Croutona, Zupa Czosnkowa Z Grzankami, oraz Czosnek Rozmaryn Grzanka Crouton dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Na małej patelni na średnim ogniu, dodać 3 łyżki oliwy z oliwek, masło, czosnek, płatki czerwonej papryki, i sól i pieprz, do smaku. Gotować do zaparzenia masła i oleju z czosnkiem, o 4 protokół.
Dodaj chleb w kostkach do dużej miski, wlać masło i mieszaninę czosnku na chleb i wrzucić do herbu.
Przenieść do tacy arkuszy i piec do chrupkości, o 10 protokół.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
W małej misce ubić razem pozostałą oliwę z oliwek i ocet winny z czerwonego wina i odstawić.
W dużej misce, połączyć pomidory, oliwki, mozzarella, grzanki, bazylia, i mieszaniny oleju i octu. Delikatnie wrzucić do herbu wszystkie pomidory i grzanki.
Sałatkę odstawić na 10 minut przed podaniem.