Sałatka z ogórków i marynowanych wodorostów
Sałatka z ogórków i marynowanych wodorostów jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 102 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz olej sezamowy, Dashi kombu, miso i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką ocena 35%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Łatwa marynowana sałatka z ogórków, Marynowana Sałatka z ciecierzycy z rzodkiewką i ogórkiem, oraz Sałatka z krewetek i ogórków marynowanych Cajun.
Instrukcje
Przez otwór podający w uruchomionym blenderze, dodaj, 1 na raz, ocet, sól i miso, a następnie pozostawiając uruchomiony blender, dodaj olej w powolnym cienkim strumieniu. Wrzucić Dashi kombu tyle dressing płaszcz i odstawić na 1 godzinę.
Ogórek wrzucić tuż przed podaniem, przełożyć do miseczek i posypać sezamem.