Curry makaron Sałatka z pieczonej jagnięciny może być tylko przystawka szukasz. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Ten przepis służy 6. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka curry, imbir, julienne-cut ogórek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 42%. Spróbuj Curry lamb & peas with tomato & onion salad, Celofan-Sałatka z makaronem z pieczoną wieprzowiną, oraz Roast Beef Rice Noodle Salad for # WeekdaySupper dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 10 składników.
2
Makaron gotować we wrzącej wodzie 10 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Makaron umieścić w dużej misce; wymieszać z prostym pieczonej nogi jagnięciny i pozostałych składników.