Sałatka Z Makaronem Curry Z Kurczakiem

Sałatka Z Makaronem Curry Z Kurczakiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki z makaronem Curry z kurczakiem. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 509 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Udaj się do sklepu i odebrać kurczaka, kawałki nerkowca, kokos, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Z Makaronem Z Kurczakiem Curry, Warstwowa Sałatka Z Makaronem Curry, oraz Pieczony Kurczak Curry Z Brokułami I Makaronem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
2
Odcedzić i spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Podczas gotowania makaronu wymieszaj serek, majonez, musztardę dijon, sok z cytryny i curry w średniej misce. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Curry W ProszkuCurry W Proszku
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MajonezMajonez
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wszystkie pozostałe składniki wymieszać w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać sos i dobrze wymieszać.
6
Umieścić w lodówce na co najmniej 10 minut.
7
Podawać na zimno.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian w menu? Spróbuj sparować z Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
Markus Huber Obere Steigen Gruner Veltliner
Jasnożółty z zielonymi odcieniami. Pieprzny na nosie, nuty przypraw typowych dla Grüner Veltliner, aromatyczne zioła i żółte owoce. Gęsty i złożony na podniebieniu, obiecujący potencjał starzenia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn