Sałatka Z Kolendry I Limonki

Sałatka Z Kolendry I Limonki
Surówka z kolendry i limonki wymaga około 25 minut od początku do końca. Za 1,04 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 7. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 1G białka, oraz 18g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka kolendry, cebuli, kapusty i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Cilantro Lime Coleslaw, Limonka Kolendra Coleslaw, oraz Cilantro Lime Coleslaw dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Ubij majonez, skórkę z limonki, sok z limonki, ocet ryżowy, czosnek, słodki sos chili i cukier w dużej misce, mieszając, aby rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodki Sos ChiliSłodki Sos Chili
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
MajonezMajonez
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
CzosnekCzosnek
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wymieszaj kolendrę i czerwoną cebulę w dressingu. Mieszaj kapustę z dressingiem, około 1 szklanki na raz, aż cała kapusta się pokryje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
KolendraKolendra
KapustaKapusta
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia1
Magazyn