Sałatka z jarmużu i Farro z dojrzewającym kozim serem
Sałatka z jarmużu i Farro z dojrzewającym kozim serem to Wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 219 kalorii, 7G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać farro, sól i pieprz, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Farro ze słodką czerwoną papryką, jarmużem i kozim serem, Borówka Żurawina Orzech W Wieku Kozi Ser Sałatka, oraz Sałatka ogórkowo-pomidorowa z dodatkiem koziego sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz farro i wodę lub bulion w średnim rondlu. Doprowadzić do duszenia i gotować do miękkości, 20 do 30 protokół, a następnie odcedzić.
Przełożyć do miski, doprawić solą i pieprzem i ostudzić.
Wyjąć i wyrzucić żeberka z jarmużu, następnie drobno szyfonować liście i umieścić w misce.
Dodać nasiona granatu, oliwę z oliwek, czosnek i sok z cytryny i dokładnie wymieszać. Wymieszać z farro i doprawić sałatkę solą i pieprzem. Podzielić na 4 głębokie talerze lub miski i udekorować ogolonym kozim serem.