Sałatka Z Czerwonych Winogron Z Indyka
Sałatka z czerwonych winogron z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.44 za porcję. Jedna porcja zawiera 698 kalorii, 15g białka, oraz 52g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz seler, makaron mostaccioli, indyk i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka Z Indyka Winogronowego, Indyk & Quinoa Faszerowane Liście Winogron, oraz Indyk i Biały Cheddar z karmelizowaną cebulą i grillowanym serem z winogron.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 protokół, lub do miękkości.
Spuścić i uruchomić pod zimną wodą do ostygnięcia.
Ponownie odcedzić i przenieść do dużej miski.
W osobnej misce wymieszaj majonez, śmietanę i korzeń selera. Wymieszaj to z makaronem, aby pokryć. Wchodzisz w winogron, indyka i selera. Schłodzić do podania.
Aby służyć, umieść łóżko z sałatą rzymską na talerzach do serwowania. Na wierzch sałatka z makaronem z indyka.