Sałatka z czerwonych, białych i jagód

Sałatka z czerwonych, białych i jagód
Sałatka z czerwonych, białych i jagód wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy przepis przeznaczony jest dla 16 osób i kosztuje 78 centów za porcję. Ta przystawka zawiera 241 kalorii, 3 g białka i 9 g tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Jeśli masz pod ręką cukier, wodę, żelatynę malinową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 11%, to danie jest raczej złe. Jeśli szukasz podobnych przepisów, wypróbuj sałatkę z makaronem z czerwonymi, białymi i jagodami, sałatkę z makaronem z czerwonymi, białymi i jagodami oraz sałatkę owocową z czerwonymi, białymi i jagodami Family Fun.

Instrukcje

1
W dużej misce rozpuść jedno opakowanie żelatyny malinowej w 1 szklance wrzącej wody. Wymieszać z 1 szklanką zimnej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Malinowymżelatyna O Smaku Malinowym
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wlać do 13-calowego. x 9 cali danie; schłodzić, aż się zestali. W małej misce zmiękcz niesmakowaną żelatynę w pozostałej zimnej wodzie; odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna Bez Smakużelatyna Bez Smaku
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W dużym rondlu połącz śmietanę i cukier; ubijać na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Dodaj serek śmietankowy i miękką, niesmakowaną żelatynę; gotować i mieszać, aż będzie gładkie. Fajny. Wymieszaj orzechy pekan i wanilię. Posmaruj łyżką żelatyną malinową. Przechowywać w lodówce do całkowitego stężenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna Bez Smakużelatyna Bez Smaku
żelatyna O Smaku Malinowymżelatyna O Smaku Malinowym
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
5
W dużej misce rozpuść drugie opakowanie żelatyny malinowej w pozostałej wrzącej wodzie. Wymieszać z jagodami. Ostrożnie nałóż warstwę serka śmietankowego. Schładzaj kilka godzin lub całą noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatyna O Smaku Malinowymżelatyna O Smaku Malinowym
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to świetny wybór na sałatkę. Zarówno Sauvignon Blanc, jak i Gruner Veltliner mają nuty ziołowe, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkiego winegretu, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Pindar Peacock Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4 na 5 gwiazdek i ceną około 10 dolarów za butelkę.
Chardonnay Pindar Peacock
Chardonnay Pindar Peacock
Wyraźne, żywe z nutami gruszki i jabłka, z subtelnymi nutami wanilii pochodzącej ze starzenia w dębie. Świetne wino w świetnej cenie. Znakomite do ryb, cielęciny i serów. Najlepsze wino spożywcze.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn