Sałatka Tri Colore z koprem włoskim
Sałatka Tri Colore z koprem włoskim może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 89 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz żarówki endywia, kopru włoskiego i 3 liście ? fronds, radicchio i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sałatka Tri Colore, Sałatka Tri-Colore z krakersami Frico i Cezarem, oraz Tri-Colore Orzo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Połącz wszystkie sałaty w dużej misce sałatkowej.
W małej misce umieścić liście kopru włoskiego. Skórki pomarańczy na liściach i dodać szalotkę.
Dodać ocet do szalotki i odstawić 10 protokół. Pomarańczę obrać i posiekać.
Do sałatki dodać pokrojony koper włoski i pomarańcze.
Ubić oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia do dressingu, aby połączyć. Sałatkę ubrać, wrzucić i doprawić solą i pieprzem, do smaku.