Sałatka Szpinakowa Z Sardynkami I Chrupiącą Prosciutto
Sałatka szpinakowa z sardynkami i chrupiącą Prosciutto to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 11g białka, oraz 23G tłuszczu. Na 1,66 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Mieszanka grubej soli i pieprzu, Skórka z cytryny, prosciutto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka szpinakowa z chrupiącą Prosciutto i serowo-ziołowymi grzankami Polenta, Przegrzebki Bonne Femme i szpinak z chrupiącą Prosciutto, oraz Chrupiąca Prosciutto i sałatka pomarańczowa.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400 stopni. Na obramowanej blasze do pieczenia ułóż prosciutto w jednej warstwie i posmaruj pozostałą łyżką oleju.
Piec, obracając w połowie, aż ostry i głęboki złoty kolor, o 9 protokół.