Sałatka rzymska z pieczoną czerwoną papryką Vinaigrette
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Sałatka rzymska z pieczoną czerwoną papryką Vinaigrette może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 152 kalorie, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieczoną paprykę, czosnek, serca rzymskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 86%. Spróbuj Sałatka z kopru włoskiego i rzymskiego z popękanym pieprzem Vinaigrette, Ciepłe szparagi i boczek tosty z czerwoną papryką-szalotka Vinaigrette, oraz Serduszka rzymskie z czerwoną papryką Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść pieczoną czerwoną paprykę w misce robota kuchennego. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać czosnek i ocet do robota kuchennego. Włącz procesor i przesyłaj strumieniowo oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i trochę miodu. Gdy opatrunek jest gładki i połączony, Zatrzymaj i dostosuj przyprawy.
Romaine pokroić na kawałki wielkości kęsa i umieścić w salaterce, a następnie wlać sos na sałatę, wrzucić i podawać.
Dekoruj posiekanymi oliwkami.