Sałatka Makaronowa Z Grillowanym Tuńczykiem I Pieczonymi Pomidorami

Sałatka Makaronowa Z Grillowanym Tuńczykiem I Pieczonymi Pomidorami
Sałatka z makaronem z grillowanym Tunanem i pieczonymi pomidorami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten pescatariański przepis służy 45 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 49 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ocet winny, ser mozzarella i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowany Tuńczyk z Puree z białej fasoli, Tapenadą z oliwek i pieczonymi pomidorami Cherry, Grillowany okoń morski nad makaronem z cukinii z pieczonymi pomidorami, oraz Sałatka Z Makaronem, Tuńczykiem I Pieczoną Papryką.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°. przygotuj gorący ogień w grillu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieścić pomidory na blasze do pieczenia i wrzucić z 1 Tbs. oliwy z oliwek. Ułóż je, pokrój boki w górę, na arkuszu i dopraw solą. Pieczeń do miękkości, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Ostudzić, a następnie przeciąć na pół w poprzek.Tymczasem doprowadzić duży garnek trzy czwarte pełne osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Dodać makaron i gotować, aż al dente (miękkie, ale firmy do kęsa), o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
5
Odcedzić, spłukać pod zimną bieżącą wodą i ponownie spuścić. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
6
Szczotkować obie strony filetów z tuńczyka z 1 Tbs. oleju. Dobrze doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
7
Miejsce na stojaku grill 4 do 6 cali nad ogniem i grill, aż lekko rumiane, o 3 protokół. Obróć i gotować przez 3 do 4 minut więcej dla średnich, lub do czasu zrobić według własnych upodobań.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Przenieść do deski do krojenia, ostudzić i pokroić w 3/4 cala cubes.In Robot kuchenny lub blender, połącz liście bazylii i pozostałą 1/2 szklanki oleju. Pulse lub blend aż posiekane na grubym puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Dodać ocet i doprawić solą i pieprzem. Pulse lub blend aż combined.In duża miska, połączyć makaron, pomidory i wszelkie zgromadzone soki, tuńczyk, mozzarella, pietruszka i sos bazylii. Wrzucić delikatnie i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Służy 8.Adaptacja z serii Williams-Sonoma Outdoors, Beach House Cooking, autorstwa Charlesa Pierce 'a (Time-Life Books, 1999).
TrudnośćEkspert
Gotowe W49 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn