Sałatka grochowa z rzodkiewkami i marynowaną cebulą może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 123 kalorie, 9g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 11,63 zł / porcja, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz groszek, wodę, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sałatka z grochu, marynowanej wiśni i jabłek, Bbq Cebula I Wędzone Gouda Quesadillas Z Grochu Shoot Mini Sałatka, oraz Bbq cebula i wędzone Gouda Quesadillas z grochu Shoot Mini Sałatka.
Instrukcje
1
Połącz ocet jabłkowy, 1/2 szklanki wody i łyżeczkę cukru, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy
Cukier
Woda
2
Dodaj cebulę; odstawić 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula
3
Drenaż. Groch angielski gotować we wrzącej wodzie z 1 łyżeczką soli przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Groch
Sól
4
Odcedzić; groch opłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Groch
5
Połącz cebulę, groch, pędy grochu i pokrojone rzodkiewki w dużej misce.