Sałatka Gazpacho
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki Gazpacho. Oglądasz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 365 kalorii, 4G białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 5 i kosztuje 2,05 USD za porcję. 5 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest idealny do Lato. Udaj się do sklepu i podnieś Młody szpinak, musztardę kreolską, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 95%. Ten wynik jest super. Spróbuj Gazpacho z homarem Maine: Gazpacho con Bogavante, Sałatka Gazpacho, oraz Sałatka Gazpacho dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Pokrój pomidory, czerwoną cebulę, paprykę i ogórek w kostkę.
Dodaj do średniej miski i wymieszaj razem.
Zamień warstwę warzyw i szpinaku w większą miskę.
Skrop winegret z czerwonego wina.
W średniej misce dodaj ocet z czerwonego wina, musztardę kreolską i miód.
Wymieszaj razem. Powoli ubij oliwę z oliwek, aby mieszanina mogła się zemulgować. Dodaj szczyptę płatków chili oraz sól i pieprz do smaku.