Sałatka Farro, fasolka szparagowa i koper włoski z tuńczykiem

Sałatka Farro, fasolka szparagowa i koper włoski z tuńczykiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Farro, fasola szparagowa, i sałatka z kopru włoskiego z Tunan spróbować. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $1.97 za porcję. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 23G białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś żarówkę kopru włoskiego, oliwki utwardzone olejem, pełnoziarniste farro i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Ciepła sałatka z zielonej fasoli i Farro, Sałatka z pieczonych grzybów i zielonej fasoli Farro, oraz Sałatka z kurczakiem, zieloną fasolką, kukurydzą i Farro z kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz farro, 1/2 łyżeczki soli i 4 szklanki wody w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na wolnym ogniu 60 minut lub aż farro będzie miękkie, ale nadal lekko żucia.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Drenaż. Lekko schłodzić.
3
Podczas gdy Farro gotuje, wypełnić INNY ŚREDNI rondel dwie trzecie pełne wodą; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodać fasolkę szparagową; gotować 4 protokół lub aż chrupiące-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
5
Odcedzić i spłukać zimną wodą; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
6
Połączyć olej, ocet, sok, musztarda, i czosnek w dużej misce; wymieszać w pozostałej 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodaj farro, fasola, pomidory, i następne 4 składniki (przez zieloną cebulę); wrzucić dobrze do połączenia. Płatek tuńczyka na duże kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
FarroFarro
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
8
Dodaj tuńczyka do sałatki; wrzucić delikatnie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Magazyn