Sałatka cytrusowa z kandyzowanym imbirem
Sałatka cytrusowa z kandyzowanym imbirem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 228 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz różowy, klementynki, pomarańcze do pępka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kandyzowane Ciasteczka Imbirowo-Cytrusowe, Świeże ciasto imbirowe z kandyzowaną glazurą cytrusową, oraz Sałatka Z Rzodkiewki I Cytrusów Z Kandyzowanymi Szalotkami.
Instrukcje
Drobno zetrzeć 1 łyżeczkę skórki grejpfrutowej, skórki pomarańczowej i skórki klementynki w dużej misce i dodać cukier.
Używając ostrego noża, obierz cytrusy, usuwając wszystkie gorzkie białe pestki. Pracując nad miseczką, pokrój grejpfruty i pomarańcze między membranami i uwolnij sekcje do miski. Wycisnąć sok z błon nad owocem.
Każdą Klementynę pokroić w ósemki.
Dodać do miski wraz z cukrem i imbirem i wymieszać.
Tuż przed podaniem posypać migdałami.