Sałata z dressingiem malinowym

Sałata z dressingiem malinowym
Sałata z dressingiem malinowym to dodatek, który serwuje 6. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 2G białka, oraz 19g tłuszczu. Za 79 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga musztardy dijon, sałaty, malin i orzechów włoskich. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest takie super. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Sałata z francuskim dressingiem, Sałata z dressingiem maślanym dla 2, oraz Sałata z dressingiem śmietanowym.

Instrukcje

1
Wymieszaj pierwsze pięć składników dressingu; złożyć maliny. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Umieść sałatę w salaterce; dodaj orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Skrop dressingiem i wrzuć do płaszcza.
4
Podawaj natychmiast.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn