Sauerbraten

Sauerbraten
Sauerbraten może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Ten przepis serwuje 6 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten przepis bez nabiału zawiera 599 kalorii, 61 g białka i 18 g tłuszczu na porcję. Za 3,93 USD za porcję ten przepis pokrywa 37% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork ma 22 fanów. Jeśli masz pod ręką jagody jałowca, pieprz, olej roślinny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 76 godzin i 50 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 92%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy obejmują Sauerbraten, Sauerbraten i Sauerbraten.

Instrukcje

1
W dużym rondlu ustawionym na dużym ogniu połącz wodę, ocet jabłkowy, ocet z czerwonego wina, cebulę, marchewkę, sól, pieprz, liście laurowe, goździki, jałowiec i nasiona gorczycy. Przykryj i doprowadź do wrzenia, następnie zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Sól Koszerna, Dodatkowa Do Przyprawiania MięsSól Koszerna, Dodatkowa Do Przyprawiania Mięs
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
1/2 Szklanki Rodzynek Bez Pestek, Opcjonalnie1/2 Szklanki Rodzynek Bez Pestek, Opcjonalnie
Rodzynki Bez Pestek OpcjonalnieRodzynki Bez Pestek Opcjonalnie
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wytrzyj spód do sucha i natrzyj olejem roślinnym i solą ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
3
Rozgrzej dużą patelnię do smażenia na dużym ogniu; dodać mięso i obsmażyć ze wszystkich stron, około 2 do 3 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Gdy marynata ostygnie do tego stopnia, że można w nią włożyć palec i nie poparzyć się, mięso umieszczamy w niereaktywnym naczyniu i zalewamy marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
5
Wstawić do lodówki na 3 dni. Jeżeli mięso nie jest całkowicie zanurzone w płynie, raz dziennie należy je odwracać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
6
Po 3 dniach marynowania rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Do mięsa i marynaty dodać cukier, przykryć i wstawić na środkową półkę piekarnika i piec do miękkości, około 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Wyjmij mięso z naczynia i trzymaj w cieple. Odcedź płyn, aby usunąć substancje stałe. Przelej płyn z powrotem na patelnię i postaw na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Wrzuć imbir i gotuj, aż zgęstnieje, od czasu do czasu mieszając. Sos przecedź przez sito o drobnych oczkach, aby pozbyć się grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka GingersnapCiasteczka Gingersnap
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
10
Jeśli chcesz, dodaj rodzynki. Mięso pokroić i podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W76 hrs, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia37
Magazyn