Satay Dip
Satay Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 42 centów za porcję. Jeśli masz czosnek, sos sojowy, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 34%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Dip Do Pizzy, Dip Z Kurczaka Buffalo, oraz Dip jogurtowo-Feta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować oliwę z oliwek, olej sezamowy, czerwona cebula, czosnek, korzeń imbiru, i płatki czerwonej papryki w małym, heavy-DNA garnek na średnim ogniu, aż cebula jest przezroczysta, 10 do 15 protokół.
Ubić ocet, cukier, sos sojowy, masło orzechowe, ketchup, sherry i sok z limonki; gotować jeszcze przez 1 minutę. Ostudzić i używać jako dip do grillowanych Lemon Chicken szaszłyków.;